Referenties

"De belangrijkste reden waarom wij voor BestBend kiezen? Kwaliteit."

Martijn van Donselaar,
Aluverre Gevelbouw

“Een leverancier voor gebogen profielen selecteren, doen we niet enkel op basis van het prijskaartje. Deze keuze hangt eerder af van het soort buigwerk dat we nodig hebben en de kwaliteit die we verwachten. Bij BestBend zijn we zeker van een transparante en eerlijke communicatie over de technische haalbaarheid van onze profielen en over levertijden. Bij elke aanvraag krijgen we steeds een duidelijk inzicht in de productietijd en tot nu toe werd elke opdracht keurig volgens afspraak opgeleverd. Zelfs bij een groot project zoals de Danzigerkade 85 in Amsterdam, waarvoor BestBend héél wat buigwerk gedaan heeft, verliep de levering prima.

De belangrijkste reden waarom wij voor BestBend kiezen? Dan denk ik in de eerste plaats toch aan de kwaliteitsgarantie. Het buigwerk, het lakwerk,… Alles ziet er telkens netjes uit. En uiteindelijk is dat voor ons het belangrijkste, het moet gewoon goed zijn.”

 

BestBend leverde in opdracht van Aluverre Gevelbouw de gebogen gevelprofielen voor verschillende projecten aan de Danzigerkade in Amsterdam, waaronder DK 85, DK 125, DK 207 en DK 4.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?