Referenties

“Continuïteit en flexibiliteit in onze levertijden is heel belangrijk voor onze eigen klanten. Bij BestBend zijn we gerust dat alles op tijd geleverd wordt.”

Frank Peeters,
Handimove

“Handimove maakt tilsystemen voor mensen met een mobiele beperking. BestBend speelt een belangrijke rol in onze tilsystemen met plafondrails. Al het bochtwerk in de plafondrails die wij installeren, wordt bij hen gebogen. Het aluminium profiel dat zij hiervoor ontwikkelden in 1994 wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt.

Aluminium buigen is een vak apart, iets waar heel wat expertise bij komt kijken. Wij weten dat er bij BestBend heel wat vakkennis zit bij de medewerkers. Wat zij verwezenlijken is echt ambachtswerk! Die vakkennis gecombineerd met de scherpe prijzen en levertijden zijn voor ons al jaren de reden waarom wij een tevreden klant zijn en blijven.”

 

Na meer dan 15 jaar de gebogen plafondrails te leveren, mag BestBend in 2018 een nieuw profiel ontwikkelen voor de tilsystemen van Handimove. Een tweede generatie profielen die wederom een jarenlange samenwerking verzekert. 

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?