Know-how in buigwerk

Buigen is een vak. Wij houden ervan.

Uw constructies gaan door de handen van echte vakmensen.  Door de wol geverfd en met verschillende jaren ervaring op de teller.  Onze medewerkers scholen zich voortdurend bij.  Zo brengen wij de grootste uitdagingen altijd tot een goed einde.

Onze ervaring.  Onze know-how.  Uw winst.

BestBend buigt uw profielen al tientallen jaren.  We grijpen elk nieuw project aan om onze technische kennis verder uit te breiden.  Al die know-how komt goed van pas tijdens uw volledige project.  Want we begeleiden u van start tot finish. Hebt u alleen nog maar een idee?  We werken het samen met u uit op papier, ontwikkelen het tot een concept en toveren het om tot een realisatie waarmee u het hart én de trouw van uw klanten wint.  Met BestBend kiest u voor ervaring én know-how.  Een combinatie die voor u én uw klanten goud waard is.  Bel of mail ons.  We antwoorden u snel.

 

THUIS IN METAALBEWERKING

BestBend maakt deel uit van de Aluro Group.  Sinds 1969 is de groep ononderbroken actief in de metaalsector.  Al meer dan veertig jaar bouwen we ervaring op, die we graag met u delen.  Begonnen in ramen en deuren, passen we ondertussen onze kennis toe in de meest uiteenlopende sectoren. Van binnenhuisinrichting tot transport tot industrie.

KRUISBESTUIVING

Alle bedrijven in de Aluro Group maken gebruik van elkaars expertise.  En passen die toe in uw voordeel.  Ook BestBend.  Wij staan u bij met advies tijdens de ontwerpfase, voeren uw buigwerk uit volgens de strengste normen en werken af tot in de perfectie.  Zo krijgt u van ons de kwaliteit die u ook van uw eigen producten eist.

ALURO GROUP

De activiteiten in de Aluro Group zijn complementair.  Ook onze dochterondernemingen staan u bij met hun kennis:

  • Aluro CNC: draai- en freeswerk
  • Aluro: productie van machines om aluminium profielen te isoleren
  • RoboJob: dé specialist in het automatisch beladen en ontladen van uw CNC-machine

Veertig jaar buigervaring staat voor u klaar. Neem contact met ons op. 
Wij hebben ongetwijfeld een antwoord op uw vraag.

BestBend_Bart&Koen1 klein.JPG
Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?