Keurmerken en kwaliteit van BestBend

De gebogen aluminium profielen van BestBend zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dat spreekt niet alleen uit onze vele tevreden klanten, van wie er een aantal BestBend al meer dan twintig jaar weten te vinden. Het wordt ook duidelijk uit de keurmerken die we hebben en de brancheorganisaties waarbij we zijn aangesloten. U weet dus zeker dat u met een gebogen aluminium profiel van BestBend kiest voor kwaliteit.

Weinig klachten, veel waardering

Dat onze gekwalificeerde medewerkers buigwerk van hoge kwaliteit leveren, blijkt alleen al uit het feit dat onze klanten zeer tevreden zijn en dat we maar zelden klachten krijgen. Om u een beeld te geven: vorig jaar waren dat er minder dan dertig, waarvan er nog geen handvol gegrond bleek. Onze medewerkers scheppen er namelijk veel eer in om het beste werk te leveren. Geen profiel gaat de deur uit zonder een grondige kwaliteitscontrole.  
 

Technische voorschriften STS 52.2

Daarnaast voldoet BestBend bijvoorbeeld aan de voorschriften van de STS 52.2, de spécifications techniques / technische specificaties die door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf werden opgesteld. Deze voorschriften zijn specifiek voor aluminium ramen opgesteld en geven precies aan hoe te buigen en welke toleranties er zijn. U weet zo dus zeker dat uw gebogen aluminium raam voldoet aan de strengste eisen.
 

Partner FAC

BestBend is officieel lid van de Belgische Federatie Aluminium Constructeurs. Hier geldt ons partnerschap als een grote aanbeveling voor (gevel)bouwers, die dankzij ons lidmaatschap weten dat de gebogen aluminium profielen van BestBend van de hoogste kwaliteit zijn en dat we elk project met de nodige vakkennis behandelen. 
 

Partner VMRG

Daarnaast is BestBend partner van de VMRG, de brancheorganisatie van de gevelbouwers in Nederland. Deze organisatie accepteert alleen partners van wie de producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Veel van de bedrijven aan wie wij onze profielen leveren, zijn ook lid van de VMRG.
 

Lid DTBA

In Nederland is BestBend ook lid van de Dutch Tube Bending Association. Deze organisatie behartigt de belangen van de leden en heeft bijvoorbeeld als doel dat de technologische ontwikkelingen in de branche worden bevorderd.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kwaliteit die BestBend levert? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze gebogen aluminium profielen en over hoe die in uw gebouw, beursstand, straatmeubilair of renovatie tot hun recht kunnen komen.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?