BestBend zet de klant op de eerste plaats

Geschreven op

Omdat Klanttevredenheid uiterst belangrijk is bij BestBend, hebben we onlangs al onze klanten uitgenodigd om deel te nemen aan ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. 

Deze enquête werd uitgestuurd naar al onze klanten, verspreid over heel wat landen en actief in nóg meer sectoren. Hoewel uit dit onderzoek is gebleken dat de overgrote meerderheid van onze klanten zeer tevreden is over BestBend, hebben we ook kennis genomen van een aantal aanbevelingen. We leggen de lat hoog bij BestBend, en waarderen dan ook de mening van onze klanten. Dat is waarom we een aantal acties ondernomen hebben naar aanleiding van de feedback van onze klanten.

Uw tevredenheid met onze service

We waren erg blij om te horen hoe tevreden onze klanten zijn met de service die wij hen bieden. Niet alleen zijn onze klanten tevreden over BestBend; maar liefst 90% zou BestBend ook aanbevelen bij anderen.
Klanttevredenheid begint altijd met het aanbieden van de best mogelijke kwaliteit. In ons geval betekent dit dat de kwaliteit van onze buigprojecten uitzonderlijk moet zijn. Dit is de reden waarom wij een standaard aanpak hebben voor alle nieuwe grote projecten: eerst zitten we met onze klanten samen om de plannen en de technische tekeningen van een nieuw project te bespreken. Samen bekijken we uw eisen en bepalen we wat technisch haalbaar is, tegen welke prijs en in welke tijdspanne. Indien nodig kunnen we ook technische testen uitvoeren. Na overeenstemming over de prijs en levertijd wordt het werkelijke buigproject uitgevoerd. Om dat mogelijk te maken, beschikken we niet enkel over de meest moderne machines; we zorgen er ook voor dat ons personeel hoog gekwalificeerd is en goed opgeleid wordt. Voordat het eindproduct kan vertrekken met gespecialiseerd transport, kunnen we uw product ook nabewerken: het boren van gaten, verzagen of schuren zijn slechts een paar van de nabehandelingen die wij aanbieden. Voor het lakken of anodiseren vertrouwen we op onze gecertificeerde partners, die hetzelfde hoge niveau van kwaliteit bieden dat we bij BestBend nastreven. Alles in functie om de kwaliteit te bieden die onze klanten van ons verlangen.
 
Uw relatie met BestBend

De relatie met een klant begint wanneer we voor het eerst in contact komen met elkaar. Dit kan via de telefoon of in persoon, maar sinds enkele jaren hebben we gezien dat deze eerste ontmoeting steeds vaker op het web begint. Bedrijven zijn steeds op zoek naar nieuwe oplossingen, technologieën en manieren om hun huidige activiteiten te verbeteren. En hun zoektocht begint vaak op het internet. Dit is de reden waarom we hebben geïnvesteerd in het opzetten van een nieuwe website. Op www.bestbend.com komt u alles te weten over wie we zijn en wat het is dat we doen. Om onze klanten een beter inzicht te geven in onze prestaties, hebben we ook een aantal projecten  op onze website geplaatst, die we voor erg uiteenlopende industrieën hebben uitgevoerd. Het is als het ware een virtuele tour van de wereld, omdat het eindresultaat van onze buigprojecten vaak zijn toepassing vindt in gebouwen en machines in verschillende hoeken van de wereld.
Een tour door onze website zal resulteren in een veel beter begrip van onze mogelijkheden en sterke punten. Het kan ook u voorzien van inspiratie voor een nieuw project. Vragen kunnen worden beantwoord in de FAQ sectie. En, als u nog niet hebt gevonden wat u zoekt, dan klikt u op Contact, en u zult onze coördinaten vinden. U kunt ook ons contactformulier invullen, en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tijd voor actie

Één van de verzoeken die uit onze enquête naar voren kwam, was de behoefte aan informatie. Dit is waarom we een nieuwsbrief zullen lanceren, die op regelmatige tijdstippen zal worden uitgestuurd naar al onze contacten bij onze klanten. In deze nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden over de laatste relevante ontwikkelingen en verbeteringen bij BestBend. We weten dat onze contactpersonen vaak een verschillende functie hebben in de organisaties waarvoor ze werken. Daarom zal deze nieuwsbrief zowel technische onderwerpen bevatten als onderwerpen die te maken hebben met de manier waarop wij zaken doen met onze klanten.

Een ander verzoek was de behoefte aan meer duidelijkheid over de manier waarop we onze prijzen berekenen. Daarom zullen we onze online berekeningstool - Profical – updaten, om ervoor te zorgen dat u nóg meer tijd kunt besparen door het maken van uw eigen berekeningen. Profical zal ook toestaan om online uw bestelling te plaatsen. We hebben de eerste stappen al genomen om Profical te herbekijken en opnieuw te lanceren, en dit zal wellicht gebeuren in de loop van 2015.

Klaar voor morgen

Bij BestBend realiseren we ons dat de tevredenheid van onze klanten iets is waar we elke dag aan moeten werken. Iedereen in ons bedrijf moet zijn of haar steentje bijdragen: zowel de receptioniste, de buigers die uw projecten uitvoeren, de sales manager en de boekhouding. Ieder van ons moet zijn beste beentje voorzetten om ervoor te zorgen dat elke klant een tevreden klant is. En we hebben ons er allemaal toe geëngageerd om u te voorzien van een uitstekende klantenservice. We zijn allemaal klaar om naar uw wensen, klachten en vragen te luisteren. We zullen de nodige maatregelen nemen om uw tevredenheid te garanderen. En wij zullen u laten weten wat die acties zullen zijn, op onze website en in onze nieuwsbrieven.

Indien u op eender welk moment, graag iets met ons wilt delen of bespreken, dan staan we steeds voor u klaar. Bel ons, stuur ons een mail of praat met uw Verkoper. We zullen blij zijn om van u te horen. Want bij BestBend zetten wij de klant altijd op de eerste plaats.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?