Gebombeerde constructies

Een strakke, maar toch warme en organische uitstraling van een gebouw kunt u bereiken met gebombeerde ramen. De vloeiende vormen van een gebombeerde constructie zijn mooi en sierlijk. Of het nu gaat om een wenteltrap met een glazen balustrade, enkele afgeronde ramen of een volledige gevel van een gebouw: een gebombeerde constructie zorgt ervoor dat een gebouw gaat leven en een zekere speelsheid en elegantie krijgt.

Gebogen aluminium

Om gebombeerde ramen op een goede manier te kunnen gebruiken, is gebogen aluminium een perfecte oplossing. Het is stevig en laat zich goed verwerken. Hoe sterk de buigradius ook is, de isolatiewaarden van de profielen wordt niet aangetast. Zeker wanneer een volledige gevel of – zoals in het geval van de Rabobank in Utrecht – het hele pand bestaat uit een gebombeerde, glazen constructie, zijn stevigheid en isolatie belangrijk. 

Uw volledige buigproject 

De gebogen profielen van BestBend zijn ideaal om uw gebombeerde constructie vorm te geven en op te bouwen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor tientallen jaren vakmanschap en een passie voor buigwerk. En indien u dat wenst, begeleiden we uw project van A tot Z. We kunnen bijvoorbeeld met u meedenken in de fase van ontwerpen, testen en prototype. Uiteraard voeren we het buigwerk tot in de finesses uit met ons state-of-the-art machinepark en onze gepassioneerde medewerkers. Ook nabewerkingen en transport van uw gebombeerde constructie kunnen we op ons nemen. Zo kunt u op uw werkplaats of bouwplaats direct aan de slag met uw perfect passende, gebogen aluminium profiel.

Meer weten over BestBend?

Wilt u meer weten over BestBend en over de manier waarop wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw gebombeerde constructie? Neem dan contact op voor een afspraak. We vertellen u dan alles over onze werkwijze, onze jarenlange ervaring en de bijzondere projecten waarin onze gebogen profielen al verwerkt werden. 

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?