Buigwerk voor Interieur

Stralende verlichting en schitterende interieurs?  Wij geven uw design mee vorm.

Ronde vormen, design met een hoek af.  Retrostijl is weer helemaal in, en ook daar staat BestBend u graag in bij.  U heeft een leuk idee?  Een hippe tafel, stoel, trap of kunstwerk?  BestBend kan elke gebogen structuur voor u leveren.  In stukwerk of seriewerk. 

Ook in verlichting moet je wel eens meedraaien met een hoek of bocht.  Leg ons uw gekste ideeën voor.  BestBend vindt er wel een oplossing voor.

Benieuwd waar wij toe in staat zijn?  Wacht niet langer en stel ons nog vandaag voor een nieuwe uitdaging!

Interieur
Doha Convention Center

Hoe een buigproject aan de buitenkant

Een impact heeft langs de binnenkant

Het Doha Convention Center is een wolkenkrabber van 551 meter hoog in de vorm van een obelisk. Het bestaat uit een hotel, kantoren, appartementen en penthouses op de bovenste verdiepingen.

Nauta

Bijzondere profielen voor bijzonder tuinmeubilair

Nauta

Onze klant is een producent van exclusief designmeubilair voor in de tuin en op het terras.  Het bedrijf is internationaal actief en BestBend buigt steeds profielen voor de verschillende prototypes.

Bolwoningen

Ronde, pivoterende ramen

Bolwoningen

In de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch staan vijftig bolwoningen. Architect en ontwerper Dries Kreijkamp ontwierp deze architecturale hoogstandjes. De woningen, die van 1984 dateren, tellen verschillende ronde ramen die uitkijken op de grond, de omgeving en de lucht. Zo moeten de bewoners zich meer verbonden voelen met de natuur. De woningen werden gerenoveerd in 2008.

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?