Buigwerk voor de Industrie

BestBend is tot veel in staat.  Ook voor onze klanten in de industriële sector hebben we al meermaals de handen uit de mouwen gestoken.  Graag denken we mee met onze klant, opdat het resultaat de verwachtingen kan overstijgen. 

Machine- en apparatenbouwers, producten van transport- en sorteerlijnen en ook grote spelers uit de medische sector: allemaal vinden ze de weg naar BestBend.  Door het vertrouwelijke karakter van deze sectoren is het echter niet altijd mogelijk om fotomateriaal van onze verwezenlijkingen te publiceren.  Discretie en geheimhouding dragen we dan ook hoog in het vaandel.  Uit respect voor de klant.  Want die komt bij BestBend uiteraard steeds op de eerste plaats.

Heeft u een industrieel project?  Een nieuw apparaat of een innovatief systeem?  Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we samen snel aan de slag kunnen! 

Machines laten de wereld draaien.  Wij buigen de profielen.

Industrie

Welke andere projecten mochten we reeds uitvoeren?

En in welke branche?

 • Renovatieproject Torenzicht

  Nieuw appartementencomplex met behoud van de oude kerktoren

  Renovatieproject Torenzicht

 • Danzigerkade Amsterdam

  Nieuwbouwprojecten aan het water

  Danzigerkade Amsterdam

 • Hudson’s Bay

  3D Gebogen gevelprofielen

  Hudson’s Bay

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?