Buigwerk voor de Bouwsector

Van kleinschalige bouwprojecten tot 's werelds meest bewonderenswaardige bouwprojecten: de realisaties van BestBend zijn te bewonderen over de ganse wereld in diverse prestigeprojecten.

Elke keer wordt BestBend weer aangesproken als het gaat over het buigen van gevelprofielen, hoekprofielen, raamprofielen of andere gebogen constructies.  Deze ronde balken en gebogen profielen vinden uiteindelijk hun weg naar een bouwproject in binnen- en buitenland.  Zo kunt u tot in Doha toe zien waar BestBend toe in staat is.  Maar ook dichter bij huis, aan de Belgische kust, in Nederland of Parijs vindt u bouwprojecten waarvoor BestBend werd aangesproken voor het buigen van de profielen. 

Dat zowel de kleinere als internationale bouwondernemingen hun weg naar BestBend vinden, is geen toeval.  Met meer dan 40 jaar ervaring hebben we een uitmuntende reputatie kunnen opbouwen als het gaat over buigwerk voor de bouwsector.  Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg.  Én we denken mee met de klant: vanaf de conceptfase tot de uitvoering, de nabewerking en het transport. 

Vertrek mee op wereldreis en ontdek onze buigprojecten voor de bouwsector.  Klik op de naam van onze projecten en u zult versteld staan van onze buigcapaciteiten voor de bouw!

Bouw

Ontdek welke projecten we reeds mochten uitvoeren

Voor de bouwsector

 • Renovatieproject Torenzicht

  Nieuw appartementencomplex met behoud van de oude kerktoren

  Renovatieproject Torenzicht

 • Danzigerkade Amsterdam

  Nieuwbouwprojecten aan het water

  Danzigerkade Amsterdam

 • Hudson’s Bay

  3D Gebogen gevelprofielen

  Hudson’s Bay

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?