Buigtoepassingen

Bent u benieuwd naar onze verwezenlijkingen? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze projecten. Daar ziet u verschillende uitdagingen die we bij BestBend zijn aangegaan, zoals gebombeerde constructies. We werken voor uiteenlopende sectoren. Buigwerk voor ramen & deuren, buigwerk voor de bouwsector, of buigwerk voor transport, de industrie of interieur tot zelfs beurzen & events. Het staat ondertussen allemaal op ons cv.

Contactinformatie

Neem contact op met BestBend en krijg meteen het antwoord op uw vraag.

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
België

+32 (0) 15 25 72 88
info@bestbend.com

Uw branche? Ons buigwerk.

 • Ramen & deuren

  Ramen & deuren

  Ronde ramen, pivoterende ramen, gebogen raamprofielen of deuren met een hoek af.  Het is allemaal geen enkel probleem voor BestBend.  We werken al jaren nauw samen met uiteenlopende extrudeurs en gammisten in Ramen en Deuren.

 • Bouw

  Bouw

  Van kleinschalige bouwprojecten tot 's werelds meest bewonderenswaardige bouwprojecten: de realisaties van BestBend zijn te bewonderen over de ganse wereld in diverse prestigeprojecten.

 • Transport

  Transport

  Het hoeft niet altijd een achtbaan te zijn.  Ook aan liftsystemen voor glazenwassers of hospitaalbedden zit een ronde hoek.  Samen met onze klant werken we alles netjes uit, opdat het eindresultaat ook perfect voldoet aan de verwachtingen.

 • Industrie

  Industrie

  BestBend is tot veel in staat.  Ook voor onze klanten in de industriële sector hebben we al meermaals de handen uit de mouwen gestoken.  Graag denken we mee met onze klant, opdat het resultaat de verwachtingen kan overstijgen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

Oplossingen voor al uw buigwerk

Bekijk onze buigprojecten

 • Renovatieproject Torenzicht

  Nieuw appartementencomplex met behoud van de oude kerktoren

  Renovatieproject Torenzicht

 • Danzigerkade Amsterdam

  Nieuwbouwprojecten aan het water

  Danzigerkade Amsterdam

 • Hudson’s Bay

  3D Gebogen gevelprofielen

  Hudson’s Bay

Hoe werken wij?

Stap voor stap, volgens een uitgekiend proces.

Onze vakmensen kénnen hun vak.  Met meer dan 40 jaar ervaring beschikken we niet enkel over een uitgebreid machinepark, maar ook over heel wat ervaring en know-how.  Wilt u graag meer weten over de manier waarop wij uw buigproject kunnen uitvoeren?  We lichten het u graag toe.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?