Ontwerp- en testfase

Advies van een kenner

BestBend buigt al veertig jaar lang metalen profielen, balken, kokers en rails. Al die ervaring en knowhow stellen we u ter beschikking. Ontwikkelt u een nieuw profiel of product? Wij geven u advies, denken met u mee en helpen uw idee omzetten in realiteit.

Optimaliseer uw ontwerp

Is uw gebogen constructie technisch haalbaar? Dat vertellen we u meteen. Hoe ontwerpt u uw profiel zodat het kán worden gebogen en onbeschadigd uit het buigproces komt? Daarover geven we u raad. Zijn er manieren om het eindresultaat te verbeteren? Ook dat hoort u van ons.

Test uw prototype

Maakt u een prototype? Dan bekijken we samen met u of het beter kan en hoe wij uw profiel of constructie moeten buigen. Want een klein detail maakt het eindresultaat nóg perfecter. Wilt u zien of een bestaand profiel voor buiging in aanmerking komt? Op uw vraag organiseren wij een testbuiging.

Voordelige haalbaarheidsstudie

Maak gebruik van onze prototype- en testservice. Tegen een beperkt tarief krijgt u een gedetailleerde haalbaarheidsstudie. Uw serieproductie opstarten is daarna kinderspel. Wij begeleiden u tijdens het ontwerp van uw profiel, en de productie van uw prototype. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken wij?

Stap voor stap, volgens een uitgekiend proces.

Onze vakmensen kénnen hun vak.  Met meer dan 40 jaar ervaring beschikken we niet enkel over een uitgebreid machinepark, maar ook over heel wat ervaring en know-how.  Wilt u graag meer weten over de manier waarop wij uw buigproject kunnen uitvoeren?  We lichten het u graag toe.

Ontdek het eindresultaat

Bij onze klanten

 • Renovatieproject Torenzicht

  Nieuw appartementencomplex met behoud van de oude kerktoren

  Renovatieproject Torenzicht

 • Danzigerkade Amsterdam

  Nieuwbouwprojecten aan het water

  Danzigerkade Amsterdam

 • Hudson’s Bay

  3D Gebogen gevelprofielen

  Hudson’s Bay

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?