Nabewerkingen

Volledige afwerking

Nabewerken? Ook dat doen we voor u. In ons eigen atelier. We zagen uw profielen, balken of kokers perfect op maat en lassen ze aan elkaar tot een zorgvuldig afgewerkte constructie. Geen enkel detail ontsnapt aan ons oog. We schuren minutieus elke oneffenheid weg, tot uw profiel er zo vlak als een biljartlaken uitziet.

Binnen- en buitenafwerking

Wilt u dat we uw profiel voorzien van afvoergaatjes? Geen probleem. We boren de fijnste tot de grootste gaten. Klinken, deurtrekkers of scharnieren? We monteren alle beslag op basis van uw montagetekeningen.

Finishing touch

Anodiseert en/of lakt u uw profielen? BestBend werkt samen met erkende partners. Zo dragen onze lakwerkers allemaal het Qualicoat-certificaat. Uw garantie voor kwaliteit. Om beschadigingen te voorkomen, verpakken we uw profielen nauwgezet. Voor het transport schakelen we vervoerfirma’s in die wéten hoe ze metalen profielen moeten laden, verankeren en lossen.

Wilt u uw profielen volledig laten afwerken?  Vraag naar onze nabewerking.  Ga naar ProfiCal en bereken uw meerkosten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

We lichten u graag alles toe.

Neem contact op, en we plannen samen een afspraak in.  Daarbij bespreken we graag uw nieuwste uitdaging, en lichten we u toe hoe we er bij BestBend alles aan zullen doen om van uw project een succes te maken!

In een waaier aan sectoren

Worden onze buigingen toegepast

 • Ramen & deuren

  Ramen & deuren

  Ronde ramen, pivoterende ramen, gebogen raamprofielen of deuren met een hoek af.  Het is allemaal geen enkel probleem voor BestBend.  We werken al jaren nauw samen met uiteenlopende extrudeurs en gammisten in Ramen en Deuren.

 • Bouw

  Bouw

  Van kleinschalige bouwprojecten tot 's werelds meest bewonderenswaardige bouwprojecten: de realisaties van BestBend zijn te bewonderen over de ganse wereld in diverse prestigeprojecten.

 • Transport

  Transport

  Het hoeft niet altijd een achtbaan te zijn.  Ook aan liftsystemen voor glazenwassers of hospitaalbedden zit een ronde hoek.  Samen met onze klant werken we alles netjes uit, opdat het eindresultaat ook perfect voldoet aan de verwachtingen.

 • Industrie

  Industrie

  BestBend is tot veel in staat.  Ook voor onze klanten in de industriële sector hebben we al meermaals de handen uit de mouwen gestoken.  Graag denken we mee met onze klant, opdat het resultaat de verwachtingen kan overstijgen. 

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?