Virgin

Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

Onze bijdrage: voor deze klant buigen we meer dan duizend profielen per maand.  Deze kennen hun toepassing in allerlei soorten beursstanden, voor beurzen in binnen- en buitenland.  Dankzij de gebogen profielen van BestBend zien deze standen er elke keer weer anders uit.

Virgin

  • Brussel, België
  • 2014 - 2016

Heeft u vragen?

Ook interessant voor u

Vergelijkbare projecten

  • Renovatieproject Torenzicht

    Nieuw appartementencomplex met behoud van de oude kerktoren

    Renovatieproject Torenzicht

    In het Nederlandse Halfweg krijgt een oude kerk een nieuwe bestemming, in harmonie met de omgeving en met behoud van de toren. Het appartementencomplex valt op door de oude kerktoren en de nieuwe, maar authentiek ogende raampartijen met gebogen elementen. Deze zijn maar liefst 7 tot 8 meter hoog en dragen bij tot het unieke karakter van dit renovatieproject.

  • Danzigerkade Amsterdam

    Nieuwbouwprojecten aan het water

    Danzigerkade Amsterdam

    Wie vandaag langs de Danzigerkade in Amsterdam wandelt, ziet meteen dat deze buurt een hele metamorfose is ondergaan. Eén van de opvallende nieuwkomers in de buurt is het bedrijvencomplex bestaande uit Danzigerkade 85 en Danzigerkade 125. Deze twee gebouwen, met elk een eigen unieke architectuur, vormen samen één grote campus dankzij loopbruggen die de gebouwen met elkaar verbinden.

  • Hudson’s Bay

    3D Gebogen gevelprofielen

    Hudson’s Bay

    In 2017 opende het prestigieuze Hudson’s Bay warenhuis in Amsterdam. Met een mix van horeca en luxewinkels is dit een mooie opwaardering van de binnenstad.

  • AZ Sint-Maarten ziekenhuis Mechelen

    Buitenzonwering in sinusvorm

    AZ Sint-Maarten ziekenhuis Mechelen

    In oktober 2013 ging de bouw van een gloednieuw, regionaal ziekenhuis van start in Mechelen. Einddoel: het bundelen van 3 ziekenhuiscampussen in één modern ziekenhuis in 2018.

  • Le Nid de Ricciotti

    Exclusieve gevelprofielen

    Le Nid de Ricciotti

    In het gebouw op de Parijse Rive Gauche van architect Rudy Ricciotti vindt u maar liefst 20.000 m² aan kantoren, 8000 m² aan winkelruimte en 6000 m² aan woningen. De buitengevels aan de straatzijde zijn bekleed met fijnmazig organisch hout. Daardoor lijkt het gebouw op een gigantisch nest.

     

  • 40 Holborn Viaduct

    Gebogen gevelprofielen

    40 Holborn Viaduct

    40 Holborn Viaduct is een prachtig kantoor- en winkelcomplex in het centrum van Londen met uitzicht op Holborn Circus. De afgeronde gevels en hoeken in graniet doen het gebouw lijken op een kiezelsteen.

  • White Princess

    Gebogen terrasprofielen voor deze Residentie

    White Princess

    Wie in de residentie White Princess woont, waant zich in een cruiseschip. Het wit getinte complex in het hartje van Koksijde telt 33 appartementen met grote (dak)terrassen, enorme garageboxen en verschillende fietsenbergingen. De bovenverdiepingen rijzen in trapvorm boven de voorsteven uit. Wie aan boord gaat, geniet van comfort en ruimte. Een winkelgalerij en overdekte wandelpromenade maken het plaatje compleet.

  • Universitair Ziekenhuis Gent

    Gebogen profielen voor de afgeronde hoeken

    Universitair Ziekenhuis Gent

    Op de campus van het UZ Gent bouwde de internationale aannemer een nieuw hoofdgebouw en enkele bijgebouwen.

  • Doha Convention Center

    Ronde raamprofielen

    Doha Convention Center

    Het Doha Convention Center is een wolkenkrabber van 551 meter hoog in de vorm van een obelisk. Het bestaat uit een hotel, kantoren, appartementen en penthouses op de bovenste verdiepingen.

  • Walterboscomplex

    Gebogen afwerkingsprofielen

    Walterboscomplex

    In het Walterboscomplex liet de Nederlandse overheid 2 kantoorgebouwen optrekken voor de Nederlandse Belastingdienst. De 2 torens tellen 17 verdiepingen en zijn 60 meter hoog. De gevels – met een oppervlakte van 5500 m² per toren – bestaan volledig uit glas. Vaste lamellen weren het zonlicht. De gebouwen hebben een ellipsvorm met 8 verschillende stralen. Daardoor lopen de breedtes van de verdiepingshoge gevelelementen enorm uiteen.

  • Centraal Station Utrecht

    Gebogen profielen voor de perronkappen

    Centraal Station Utrecht

    Deze klant is gespecialiseerd in gevel-, interieur- en afbouwprojecten. Ze vinden regelmatig de weg naar BestBend en voor hen buigen we steeds voor stations, waaronder ook het Centraal Station in Utrecht.

  • Kantoorgebouw Bestpoint

    Gebogen gevelprofielen

    Kantoorgebouw Bestpoint

    Bestpoint is een modern en groot bedrijvencomplex met kantoorruimtes en showrooms.

  • La Noue

    Gebogen afwerkingsprofielen voor Bâtiment F4

    La Noue

    Onze klant vernieuwde de gevelconstructie van Bâtiment F4 volledig en gaf het gebouw daarmee een compleet nieuwe look.

  • Roterende brug

    voor spectaculaire optredens

    Roterende brug

    Onze klant maakt attributen voor grote evenementen zoals podia, verlichting, geluid en zoveel meer, kortom de fysische entourage van het hele gebeuren. Deze klant doet jaarlijks minstens drie keer beroep op BestBend. 

  • Tour AXA

    Gebogen gevelprofielen

    Tour AXA

    De Tour AXA staat in het Parijse bedrijvencomplex La Défense. Het gebouw in de vorm van een driepuntige ster dateert van 1974. Toen was het 159 meter hoog. Sinds de renovatie in 2009 telt Tour AXA 231 meter. De glazen wolkenkrabber was in die tijd het hoogste gebouw in Parijs.

  • Kantoorgebouw Rabobank

    Gebogen profielen, afdekkappen en klemprofielen

    Kantoorgebouw Rabobank

    De Rabotoren in Utrecht is het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank. De 2 verbonden torens zijn met hun 105 meter de hoogste kantoorgebouwen van de stad. Architect Rob Ligtvoet van het Rotterdamse bureau Kraaijvanger Urbis tekende voor het ontwerp.

  • Dimitri Vegas & Like Mike

    Gebogen ophangstructuur

    Dimitri Vegas & Like Mike

    Onze klant maakt attributen voor grote evenementen zoals podia, verlichting, geluid en zoveel meer, kortom de fysische entourage van het hele gebeuren. Deze klant doet jaarlijks minstens drie keer beroep op BestBend.

  • K2 Ellipse

    Gebogen gevelprofielen

    K2 Ellipse

    K2 bestaat uit zes kantoorgebouwen met een strategische ligging. Ze staan midden in het centrum van Kirchberg, op het kruispunt van de twee belangrijkste hoofdwegen. Architectenbureau Art & Build en Tetra Kayser ontwierpen het complex.

  • Vörösmarty 1 Office Center

    Gebogen profielen

    Vörösmarty 1 Office Center

    Het Vörösmarty 1 Office Center ligt in het hartje van Boedapest. Met uitzicht op het Vörösmarty-plein, het beroemdste van de stad. De blikvanger van het gebouw is het 18 meter hoge atrium met glazen dak. Verdeeld over 3 verdiepingen is het een ontmoetingsplek en evenementencentrum voor beurzen, modeshows, tentoonstellingen en culturele events. Een winkelcentrum neemt de hele eerste verdieping in. De bovenste 2 verdiepingen zijn gereserveerd voor appartementen.

  • Steigersysteem

    Met mooie rondingen op hoogte

    Steigersysteem

    Deze BestBend-klant is gespecialiseerd in alles wat de hoogte in moet: stijgers, bruggen, ladders of trappen.  Al wat er krom aan staat, wordt gebogen door BestBend.

  • Liffey House

    Gebogen raamprofielen

    Liffey House

    Het Liffey House heeft een elegante voorgevel uit zwart basalt en baksteen.  De speciaal ontworpen beglazing isoleert thermisch en akoestisch als geen ander en verbetert de natuurlijke lichtinval.  Het acht verdiepingen hoge gebouw huisvest onder meer The Irish Times.

  • Bolwoningen

    Ronde, pivoterende ramen

    Bolwoningen

    In de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch staan vijftig bolwoningen. Architect en ontwerper Dries Kreijkamp ontwierp deze architecturale hoogstandjes. De woningen, die van 1984 dateren, tellen verschillende ronde ramen die uitkijken op de grond, de omgeving en de lucht. Zo moeten de bewoners zich meer verbonden voelen met de natuur. De woningen werden gerenoveerd in 2008.

  • De Lanteern

    Gebogen raamprofielen voor het Buurthuis

    De Lanteern

    In 2009 werd buurthuis De Lanteern volledig, en breidde het gebouw uit.

  • Centrale Bank Vietnam

    Gebogen monorailprofielen voor de Centrale Bank van Vietnam

    Centrale Bank Vietnam

    Onze klant ontwerpt, produceert en distribueert standaard- en op maat gemaakte takels, ophangsystemen en hangbruginstallaties. Bedoeld om gebouwen en constructies te onderhouden waar toegang op grote hoogte nodig is. Het bedrijf installeerde onder het vooruitstekende dak van het hoofdkantoor van de Centrale Bank van Vietnam een monorailprofiel van 380 meter lang. Met bijbehorende hangbrug om het gebouw van grond tot dak te onderhouden. Het gebogen profiel volgt mooi de vorm van het gebouw.

  • Autosalon

    Een beursstand met mooie rondingen

    Autosalon

    Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • River Queen

    Gebogen profielen van alle elektrische ramen

    River Queen

    Van onze klant kregen we de vraag om de profielen van alle elektrische ramen van de River Queen te buigen.  De River Queen werd volledig gerenoveerd, en dus moesten ook de ramen er perfect uitzien.  Een kolfje naar de hand van BestBend, dat het volledige project samen met de klant mocht uitwerken.  Het resultaat mag dan ook gezien worden: de River Queen straalt als nooit tevoren!

  • Tent booghal

    Gebogen aluminiumprofielen

    Tent booghal

    Onze klant produceert en verkoopt tenten en hallen in alle maten en vormen voor bedrijven, evenementen en sportmanifestaties. Samen met BestBend en een andere partner ontwikkelde onze klant deze nieuwe, unieke constructie: een grote booghal van 10, 15 of 20 meter breed.

  • Holiday on Ice

    Bijzondere creaties voor podia

    Holiday on Ice

    Onze klant maakt attributen voor grote evenementen zoals podia, verlichting, geluid en zoveel meer, kortom de fysische entourage van het hele gebeuren. Deze klant doet jaarlijks minstens drie keer beroep op BestBend.

     

  • Foire Nice

    Een beursstand met mooie rondingen

    Foire Nice

    Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • Gurit

    Een beursstand met mooie rondingen

    Gurit

    Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • Microcare

    Een beursstand met mooie rondingen

    Microcare

    Onze bijdrage: voor klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • RTL

    Een beursstand met mooie rondingen

    RTL

    Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • Sabena Aerospace

    Een beursstand met mooie rondingen

    Sabena Aerospace

    Deze klant zorgt voor de aankleding van verschillende standen op beurzen en evenementen. BestBend is er hoofdleverancier: zij rekenen op ons om hun beursstanden net dat ietsje extra te geven.  Geen saaie, rechthoekige beursstanden, maar afgeronde standen met mooie buigingen.

  • Nauta

    Bijzondere profielen voor bijzonder tuinmeubilair

    Nauta

    Onze klant is een producent van exclusief designmeubilair voor in de tuin en op het terras.  Het bedrijf is internationaal actief en BestBend buigt steeds profielen voor de verschillende prototypes.

  • Legervoertuigen

    Gebogen profielen voor de bescherming van onze militairen

    Legervoertuigen

    Onze klant is de grootste Europese leverancier van militaire technologie. Het bedrijf is een grote partner van de Duitse en Nederlandse defensie.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?